Την στγμή που ανακαλύψατε τον τροχό...

Την στιγμή που ανακαλύψατε τον τροχό, σταμάτησε η εξέλιξη του πολιτισμού σας.
Φτιάξατε μια μή σκεπτόμενη μηχανή και ώς μή σκεπτόμενα όντα που είσαστε, φτιάξατε έναν μή σκεπτόμενο συμβιωτικό οργανισμό, τον οδηγό.
Μια κινητή απρόβλεπτη βόμβα που τριγυρίζει στους δρόμους ανεξέλεγκτη, διατρανώνοντας το πάσχον από σύμπλεγμα κατωτερότητας Εγώ της και όποιον πάρει ο Χάρος. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ. Μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση. Χούφταλα, ενήλικες, νέοι και νέες, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν να οδηγάνε. Το αγόρασαν το δίπλωμα. Υπάρχουν και αυτοί που το πήραν νύχτα φυσικά, όπως και εκείνοι που νιώθουν άνετα να οδηγούν έχοντας πιεί μισό μπουκάλι σκάτς στις 11.30πμ. Το αυτοκίνητο κατέληξε προέκταση του πέους σας, της κλειτορίδας σας και της προσωπικότητας σας.

Χωρίς αυτό δεν υπάρχετε. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να ζήσετε. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε ούτε να γαμήσετε. Τα θηλυκά σας επιλέγουν αυτόν που θα τα γονιμοποιήσει, όχι για τα γονίδια του, αλλά για το αυτοκίνητο του. Στον πλανήτη σας τελικά γαμάει αυτός που έχει μεγάλο αυτοκίνητο και όχι μεγάλο πέος. Ίσως να είστε ψυχικά μικροτσούτσουνοι σαν είδος. Δεν εξηγείται αλλιώς η επικίνδυνη και χυδαία συμπεριφορά σας στους δρόμους. Τους πεζούς τους αντιμετωπίζετε σαν εμπόδια στον δρόμο σας, οπότε γκαζώνετε μόλις τους δείτε να προσπαθούν να περάσουν τον δρόμο, μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό σας. Τα αδέσποτα τα θεωρείτε ιδανικούς στόχους για να εξασκήσετε τα αντανακλαστικά σας πατώντας τα. Παρκάρετε όπου γουστάρετε, καβαλάτε κάθε ελεύθερη σπιθαμή πεζοδρομίου και στ' αρχίδια σας ο πεζός, η μάνα με το καροτσάκι, η φορτωμένη τσάντες νοικοκυρά, ο γέρος, ο ανάπηρος, τα παιδιά.
Είσαστε οι ΆΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΆΛΤΟΥ. Έτσι δεν σας αποκαλούν οι διαφημίσεις σας; Αν αγοράσεις τον τάδε ματρακά, θα οδηγάς από ταράτσα σε ταράτσα. Αν αγοράσεις τον άλλον γκαζοντενεκέ, τα άλλα αυτοκίνητα θα εξαφανίζονται μόλις σε δούν. Αν αγοράσεις το δείνα κονσερβοκούτι, θα οδηγάς στην λάβα και στον πάγο της Ανταρκτικής, χωρίς να πέφτεις σε γκρεμό, ό,τι μαλακία και αν κάνεις και μπορεί και να γαμήσεις.
Όλα τα μοντέλα σε κάνουν Άρχοντα. Τον Άρχοντα του ΤΡΌΜΟΥ. Έχετε περισσότερους νεκρούς στους δρόμους, από ό,τι οι εμπόλεμες περιοχές στα πεδία των μαχών. Είσαστε αναμφίβολα ένα αποτυχημένο είδος. Κρίμα που χάθηκε το Ντόντο. Είχε περισσότερες πιθανοτητες από εσάς να εξελιχθεί.
Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για εξέλιξη ευφυίας ικανής να ενσωματωθεί στον Γαλαξιακό Συναγερμό (πώς λέτε εσείς ΛΑϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός; καμία σχέση) στον πλανήτη με τις συμπαθέστατες Κατσαρίδες, οι οποίες μας κατήγγειλαν ότι χρησιμοποιείτε χημικά όπλα εναντίον τους. Αν το μάθουν οι εξωσκελετικοί οργανισμοί από τον Μ71 την γαμήσατε ασυμμάζευτα ανώμαλα τέρατα.


Κλαπαούκιους