ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!!

Δεν σας φοβούνται. Δεν φοβούνται τίποτα πια. Οι κυβερνήσεις δεν φοβούνται τους λαούς τους. Οι επαναστάσεις γίναν επέτειοι, οι ήρωες γραφικές φιγούρες σε μπλουζάκια και οι ιδέες για δικαιοσύνη, ισα δικαιώματα, ψωμί, παιδεία, ελευθερία και υπόλοιπα συνθήματα, ηλεκτρική ηχώ μιας εποχής που ΠΕΘΑΝΕ. ΘΑΦΤΗΚΕ μαζί με όσους ονειρεύτηκαν, έλπισαν, πίστεψαν.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί το παιχνίδι ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ίδιο. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ! Οταν οι λαοί ζορίζονται, επαναστατούν. Οταν επαναστατούν στην αρχή, πνίγονται στο αίμα. Οταν κάποιος επικρατήσει από το χάος, πετάει ένα κομμάτι ψωμί. Ο πεινασμένος χορταίνει και ησυχάζει. Ο ύποπτος που τα έλεγε και τα πίστευε θάβεται, ο μάγκας που κατάλαβε ότι καλύτερα να πιάσει τη καλή, συνεργάζεται με την εξουσία που πριν πολέμησε κι ο αθώος αποκοιμιέται πάλι με καινούργια νανουρίσματα. Και τότε τα δωράκια τα υφαπαρχθέντα βιαίως, αρχίζουν και επανέρχονται στον κάτοχο που εκεί ήταν και δεν έφυγε ποτέ!
Αυτό το νταραβέρι κράτησε αιώνες. Καιρός για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Να γίνει ένα το μαγαζάκι. Συμμαζεμένο και περιποιημένο. Χωρίς εξάρσεις και ταλαιπωρίες άχρηστες. Να σταματήσουν οι μαλακίες που κάθε τόσο και λιγάκι κάποιοι κακομήρηδες ξεσηκώνονται και μας δημιουργούν προβλήματα.
ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. Ολοι στους δρόμους λοιπόν. Και να ρίξετε κι ένα χαμόγελο στις κάμερες."Γειά σου μαμά εδώ είμαι κι εγώ".
Οι επόμενες υποσχέσεις είναι ζουμερές. Φτηνότερα κινητά, δόσεις για αμάξι με περισσότερες ευκολίες, δορυφορική μισοτιμής, βερεσέ στο σουπερμάρκετ (ΝΕΟ!), βερεσέ στα νοσοκομεία (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ), βερεσέ μυαλά από τσάμπα μάγκες.
ΠΟΥΛΗΘΗΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! Α, ρε κακόμοιρε λαέ, δεν είναι μόνο που ο χασάπης σε βλέπει στη λαδόκολα, είναι που κι ο ενδιάμεσος ούτε τιμή δε βαράει για σένα πια αρνάκι μου.
Απεργία στις 12. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!
Γαβριάς