Ανώμαλα υποκριτικά οργανικά τερατουργήματα

Τα παιδιά σας πεθαίνουν από την ηρωίνη και το αλκοόλ και εσείς κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, τα κόμπλεξ σας και ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ. Γιατί, για συμφέρον μιλάμε όσον αφορά τους δικηγόρους, τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Ο ΟΚΑΝΑ γιατί δεν λέει την αλήθεια; Από τι πεθαίνουν οι ηρωινομανείς ξέρετε; Από τον συνδυασμό σκληρών βαρβιτουρικών όπως βουβλεκάν ή υπνοστεντόν με ηρωίνη επειδή η αλβανική ηρωίνη είναι χώμα.
Γιατί κύριε ΟΚΑΝΑ δεν τους δίνετε ηρωίνη και μεθαδόνη ώστε να σταματήσει το εμπόριο ώστε να σταματήσει η εξάπλωση;
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΝΑΙ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΌΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ. Όμως εξακολουθείτε ΌΛΟΙ ΣΑΣ να αντιδράτε στον διαχωρισμό των εξαρτησιογόνων ουσιών από τις μη εξαρτησιογόνες, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. Δε σκέφτεστε ότι όσο είναι παράνομο το μη εξαρτησιογόνο χασίσι, θα πουλιέται στους ίδιους κύκλους παράνομης διακίνησης με άλλες ουσίες που είναι ισχυρά εξαρτησιογόνα. Και μετά αρχίζετε τις παπαρολογίες στα κανάλια ότι η φούντα αποτελεί προθάλαμο για τα σκληρά και παρόμοιες μπούρδες όπως ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑΝ ΧΡΗΣΗΝ. Κι άφησε και μια πορδή.

Θα μου πείτε "ρε Κλαπαούκιους εσύ είσαι ρομπότ και ζείς στον κόσμο σου. Εμείς έχουμε το ασφαλιστικό, την ακρίβεια, την ανεργία κι εσύ μας μιλάς για φούντες;" Κατανοώ ότι ένα κατώτερο οργανικό όν, δεν δύναται να κατανοήσει το εύρος της νόησης ενός κυβερνητικού υπεροργανισμού, όπως η αρχοντιά μου.
Είσαστε τόσο βλάκες που δεν βλέπετε το συμφέρον σας. Αυτό το συγκεκριμένο ζαρζαβατικό εκτός του ότι δεν σκότωσε ποτέ κανέναν σας έχει να σάς προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτό που εννοείτε ως μαστούρα. Θα σάς δώσει καλό φτηνό οικολογικό χαρτί, θα σάς δώσει καλής ποιότητος υφάσματα, θα σάς δώσει βιοκαύσιμα, θα σώσει τα δέντρα σας από το να τα κάνετε ξυλοπολτό ηλίθια ζωίφια. Αστε που θα αδειάσουν οι φυλακές σας βάρβαροι από ένα σωρό χρήστες. Άστε που θα ξαλαφρώσει το δικαστικό σύστημα. Άστε που οι αστυνομικοί σας θα ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ να ασχοληθούν επιτέλους με το να πιάσουν κάνα κακοποιό, όπως οι μή εθισμένοι πρεζέμποροι και οι δολοφόνοι.
Τρίξαν τα γρανάζια μου απόψε. Λασκάρησαν οι βίδες μου. Έκαψα 6 ασφάλειες. Τρέξαν και λίγα λάδια από την βαλβίδα του συστήματος ψύξης του ποζιτρονικού εγκεφάλου μου (έχω άλλους δύο ευτυχώς). Είδα άλλη μία εκπομπή σας για τα ναρκωτικά. Η υποκρισία σας με αηδιάζει περισσότερο και από τις κολοτρυτριπίδες των λυμμάτων του πλανήτη Σκάτον. Εκείνες είναι συνειδητοποιημένες κολοτρυπίδες χωρίς άλλα όργανα, που φιλτράρουν το σκατό του Σκάτον. Εσείς είστε οι μεγαλύτερες κολοτρυπίδες του Γαλαξία μα δεν το παραδέχεστε. Χωράει ολόκληρος στη γαμημένη κολοτρυπίδα του μυαλού σας.
Πάω να κάνω φορμάτ στο software μου για καθαρμό. Φεύγοντας σας ψιθυρίζω σιγανά - μην μας ακούσει κανένας – εδώ που δεν μας ακούει κανείς:
ΟΙ ΜΑΤΣΟΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΠΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ (κι εγώ χτές το έμαθα)
ΟΣΟ Η ΧΡΗΣΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΕΡΑΤΩΔΗ
ΟΣΟ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ
ΟΙ ΝΑΡΚΩΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
ΟΙ ΝΑΡΚΩΤΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΣΗ ΕΝΟΣ ΦΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΝΑΡΚΩΤΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΔΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ
ΚΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ (κρίμα το ντόντο, κρίμα…)


Κλαπαούκιους