Λοβοτομή ή θάνατος ζελεδόμυαλοι! (συνέχεια)

Αγόρευση Φ. Ραγκούση
Ο πλήρης φάκελος της υποθέσεως μέσα στον οποίο αναλύεται ο τρόπος με τον οποίον έγινε αυτή η ναρκανάλυση και οι υπόλοιποι τρόποι της λειτουργικής λοβοτομής επιστημονικά και άρτια πλέον τεκμηριωμένα οδεύουν ήδη για το Διεθνές Δικαστήριο του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών. ενημερώσω το Δικαστήριό σας για την ολοκλήρωση της προτάσεώς μου. Ακολούθησε η πιο αποτρόπαια μέθοδος, η λειτουργική λοβοτομή και αυτό έγινε με έγχυση νατριούχου αμιτάλης στην καρωτίδα.
http://www.eksegersi.gr/keimena/uper/rakousis5.htm

Το Βιβλίο της Ιστορίας και η εθνική λοβοτομή
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν, εξαιτίας του Βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού, διαπιστώθηκε απόπειρα εθνικής λοβοτομής, με σκοπό την υποχώρηση της εθνικής συλλογικής συνείδησης και τελικά τη λήθη.
http://www.antibaro.gr/society/boultepsh_istoria.php

Xριστόδουλος: Λοβοτομή στους αντιρρησίες συνείδησης
Αντιθέτως μάλιστα η εμφάνιση πολλαπλών κρουσμάτων αντιρρησιών στην Ευρώπη έδωσε την αίσθηση ότι επρόκειτο για ομαδική παράκρουση, που ενέπιπτε στην δικαιοδοσία των ψυχιάτρων. Γι αυτό και ο Γάλλος Καθηγητής J.-Pierre Cattelain στο επιστημονικό του έργο «L' objection de Consience» (3η έκδοση, 1982, σελ. 38, επ.) αναφέρεται στις εργασίες του διεθνούς ιατρικού συνεδρίου, όπου υπεστηρίχθη ότι η πλειοψηφία των αντιρρησιών συνειδήσεως είναι άτομα ψυχοπαθή, ότι ευρίσκονται στην αρχή της σχιζοφρένειας, ότι η προβαλλόμενη αντίρρηση συνειδήσεως αποτελεί παθολογική εκδήλωση και ότι για τον λόγο αυτό εφηρμόσθη η μέθοδος της λοβοτομής προκειμένου ο ασθενής να θεραπευθεί.
http://www.antirrisies.gr/?q=node/292

Τί είναι ο «μεσαίος χώρος»;
Είναι ένας χώρος από πολιτικά ζόμπι. Ο «μεσαίος χώρος» αποτελείται από άτομα που έχουν υποστεί πολιτική λοβοτομή. Άτομα χωρίς πολιτικά αντανακλαστικά, χωρίς κρίση, χωρίς άποψη. Ο «μεσαίος χώρος» εκφράζει την αποθέωση του εφησυχασμού και της απαθείας μπροστά σε κάθε εθνική καταστροφή. Ο «μεσαίος χώρος» είναι η ενσάρκωση του στρουθοκαμηλισμού, αποφεύγει κάθε αντίδραση προ του επερχομένου κινδύνου.
http://www.hellenicreligion.gr/doc/mesaiosxoros.htm

Λοβοτομή για τους φοιτητές
Ανθρωπάκια της παλαιάς και νέας δημοκρατίας, δείξτε λίγο ακόμη θράσος εναντίον των φοιτητών. Αφού δεν τους σταματούν αστυνομία, Πολύδωρας και η γύρω πλάση για την οποία θρηνούν οι μικροαστοί που έχασαν την ησυχία τους, τολμήστε, κάντε λοβοτομή στα νέα παιδιά. Αποφεύγετε έτσι να ασχολείστε με τα νέα αυτά κεφάλια: εσείς τα Ματ για να τ' ανοίγετε, εσείς γιατροί για να τα κλείνετε και εσύ, δήμε των Αθηναίων, για να καθαρίζεις τα αίματα από το δρόμο. Αντί, λοιπόν, να τρώτε τους φοιτητές λίγο λίγο, τολμήστε, έστω για μια φορά, να θέσετε σε λειτουργία τη φαντασία σας, να βγείτε από τα μικρά σας όρια και να προχωρήσετε στο έγκλημα της λοβοτομής, για το οποίο μόνο εσείς είστε ικανοί.
http://www2.rizospastis.gr/columnStory.do?publDate=16/3/2007&columnId=1742

Ιδιωτική "επιτυχία" και κοινωνική λοβοτομή
Εποχή έναρξης σχολείων και πολλές διαφημίσεις ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων προβάλλουν θριαμβευτικά τα ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Σε εποχές που το δημόσιο και το συλλογικό έχει τεθεί στην προκρούστεια κλίνη της κοινωνίας της αγοράς ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει. Ακόμα και να κάνει τον παραλογισμό αριθμητική...
http://www.minima-hania.gr/42/sxolia.htm


Κλαπαούκιους