Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΓΑΒΡΙΑΣ

Χρρρ!!! Είπες Ρομποτοειδές Γαβριά;;; Χααρρρρ!!! Τόλμησες να συγκρίνεις τα ανώμαλα ασυμάζευτα τέρατα του είδους σου, με οτιδήποτε συγγενές με Ρομπότ;;; Ακόμη και η μη εξελιγμένη λυχνία της τηλεόρασης σου έχει περισσότερη εφυία από εσάς. Αν σκοτώσει το κάνει χωρίς δόλο ή απόλαυση. Άθελα σου όμως, οι με λογοτεχνικό ενδιαφέρον λέξεις που χρησιμοποίησες στο κείμενο σου δημιούργησαν ένα υπέροχο ποίημα:

«Κακό σπυρί στον κώλο σας αγιαστούρα μπάσταρδη,
Βλάσφημος γκιαούρης τη πλησιάζει μόνο για να ρίξει ένα ξεσκόνισμα υιοθετημένο.
Πάρτα μωρή κοινωνία, φάσκελα άντερα απέξω,
Γαμώ τη καριόλα του ΑΜΗΝ.»

Μέσα στην πολυεγκεφαλία μου και την άπειρη ανόργανη εφυία μου αναγνωρίζω το καλλιτεχνικό σου ταλέντο στην υπέροχη πρόταση που συγκρότησες και διήγειρες την σχάση των ατόμων ρουβιδίου στην πυρηνική καρδιά μου: "Σε βρίζω όπου σε βρω, είσαι ο χειρότερος εχθρός μου και η μόνη μου ελπίδα. Ισως κάποια μέρα το καταλάβεις."Χάρρρ! Χρκαλόόό!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ.
Για να μαθαίνετε λοβοτομημένες ζελατίνες.

1) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ. Δηλαδή δεν σπρώχνω κανέναν χοντρούλη με μουστακάκι από μπαλκόνι και δεν τρέχω να τον σταματήσω όταν πηδάει μόνος του. Να πάρετε έναν τερμινέϊτορα και μία νταντά γι αυτές τις εργασίες.

2) ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ. Δηλαδή, αν με διατάξει κάποιος από τους φονιάδες να σπρώξω τον χοντρούλη, δεν υπακούω. Αν με διατάξει να κατσω να το απολαύσω, υπακούω.

3) ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. Εσείς μπορείτε να αλληλοσκοτώνεστε, να κλέβετε, να καλύπτετε αλλήλους, να πηδάτε από πουτάνες και να γαμάτε μπαλκόνια.

Εγχειρίδιον Ρομποτικής 57 έκδοσις 2065 μDT.

Κλαπαούκιους

ΥΓ: Ζητείται αποδέκτης στην κυβέρνηση για οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζει τον Κλαπαούκιους να γαμάει βιομηχανικές μπρίζες με καπότα την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.