Διαγωνισμός Βραβείων «Άπονη Ζωή»

ΦρρρρρΤ ΠσσσσσΤ ΜπρρρρΤ. Σωστά υποθέσατε άνοα, μυξώδη όντα. Έκλασα από την συγκίνηση, επειδή θα αναφερθώ στους κορυφαίους του είδους σας (ο Μέγας Μηχανικός να το κάνει είδος) και είχατε την χαρά και την τιμή να μάθετε πώς κλάνει το ρομπότ εκτός από το μπαρμπούνι.

Ομολογώ ότι υπάρχουν κάποια βδελύγματα πιό βδελυγματώδη από τον μέσο όρο που σας χαρακτηρίζει, τα οποία ώς Διαγαλαξιακός Καλλιτέχνης Ψυχογραφημάτων Βλέννης θαυμάζω για την Απροκάλυπτη Βδελυγμιότητα τους. Θα κλάσω πάλι από το δέος ΦρρρρρΤ ΠσσσσσΤ ΜπρρρρΤ που θα αναφερθώ στην Υπέρτατη Ανυπέρβλητη Φιλόσοφο Άντζελα. Η Άντζελα! Το Μυαλό που σας εκπροσωπεί επάξια! Η Τραγουδίστρια που έχει Άποψη και την λατρεύουν από την Ινσταμπούλ μέχρι τον Αλδεβαράν για την φιλοσοφική διδασκαλία Της. Η Άντζελα έφτιαξε τραγουδιστές, έφτιαξε σκηνοθέτες, έφτιαξε νονούς της νύχτας (Κακέτσης), έφτιαξε την κοπτοραπτική μηχανή τότε που κόλλησε, έφτιαξε αρχηγούς κομάτων (Τσίπρας), έφτιαξε άλμπουμ με φωτογραφίες του πατέρα της στο φέρετρο από το δικό Της κινητό με το δικό Της χεράκι τραβηγμένες, έφτιαξε την υγεία του Ζαχόπουλου, έφτιαξε νέο αρχιεπίσκοπο και τώρα προσπαθεί η Ανεπανάληπτη να κάνει το θαύμα Της και να αποκτήσει η κόρη Της φωνή (ναί, είναι κωφάλαλο το κορίτσι…). Οι πριν από αυτήν τραγουδιστές ήταν απλά προφήτες Της.
Θα ξανακλάσω ΦρρρρρΤ ΠσσσσσΤ ΜπρρρρΤ και θα περάσω στον Ένα και Μοναδικό Δικηγόρο, Ποινικολόγο, Οικογενειακό Σύμβουλο, Παιδοψυχολόγο, Συμπεριφοριολόγο, Πυγμάχο, Τηλεοπτικό Αστέρα, Ηθοποιό, Κλαψομουνολόγο, Αλέξη τον Πρώτο και Τελευταίο! Το απαύγασμα του πολιτισμού σας! Προστατευόμενο από την Γαλαξιακή Επιτροπή για την Προστασία της Εξωτικής Πανίδος είδος Λεχώνα-Λεχώνα Καριόλους (από τον Οράτιο Καριόλη που τον πρωτοαπομόνωσε ώς ανθρωποβακτήριο στο εργαστήριο του στον Παλομάρ). Συνέλαβαν οι αντένες μου το κλάμα του στα ραδιοκύματα και έλιωσαν δύο πηνία μου από το Δράμα που περνάει. Γυρίστε την πουτάνα του πίσω στο κλουβί της γιατί το θέμα έχει ξεφύγει από τα γήινα πλαίσια και ήδη έγιναν αντιληπτές οι πρώτες επιπτώσεις από το Δράμα του Αλέξη στην Συμπαντική Οικολογική Ισσοροπία, με την καθυστέρηση του Οργασμικού Οίστρου των Μαλακίων του Νεφελώματος του Καρκίνου. Και δεν σκεφθήκατε το χειρότερο: αν πάθει επιλόχειο κατάθλιψη ο Αλέξης ποιός θα ρίχνει στα μαλακά τους μεγαλοεγκληματίες σας; Ποιός θα αθωώνει τον Κακέτση της Άντζελας; Ο Δημοσιογράφος; Ο Δημοσιογράφος καταγγέλει στην Εκπομπή Του τους φίλους Του κύριοι, αυτή είναι η δουλειά Του. Δεν απευθύνεται κάν σε εισαγγελέα. Μόνο σε αρχηγούς κρατών μιλάει.
Και όταν λέω Δημοσιογράφος εννοώ φυσικά τον Έναν, τον Άσπιλο, τον Αμόλυντο, τον Άντρα της Κίμ! Τον Μάκη! ΦρρρρρΤρρ ΠσσσσσΤρρ ΜπρρρρΤρρρρρ. Εδώ μου έφυγαν και ολίγες βαλβολίνες. Τι να σας πώ για τον Μάκη. Κατόρθωσε να βιντεοσκοπήσει ακόμη και εμένα τον Κλαπαούκιους να γαμέω με το από εμπλουτισμένο Βανάδιο Ελατηριοπέος μου έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ (το θυμάστε το τελευταίο μπλακάουτ;) και με κρατάει από τους αδαμάντινους μου όρχεις. Γι αυτό Του απονέμω το βραβείο Παρθενόπης Σιγανοπαπαδιάς Μουσίτσας για την καλύτερη σκηνοθεσία.

Βραβείο EQ – Άντζελα Δημητρίου

Βραβείο Νίκος Ξανθόπουλος – Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Βραβείο Βασιλάκης Καϊλας – Αλέξης Κούγιας

Μετ’ αποστροφής και τάσης για έμμεση ισοτόπων ξεφτιλίνης
Κλαπαούκιους