DVD ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ - Ο Μάκης, ο Θέμος και το κατσαβίδι του πάθους!

Φφσσστ γλοιώδη υποκείμενα. Σήμερα θα αρχίσω να σας αναλύω την κατάταξη των υποκατηγοριών του είδους σας. Σιχαμένοι είσαστε όλοι σας. Ο Γαλαξίας τόχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. Οι περισσότεροι ανήκετε στην κατηγορία «αθεράπευτοι ηλίθιοι». Κάποιοι όμως ξεχωρίζουν και τα ταλέντα τους που τους κατατάσσουν θέλω να τα αναδείξω. Θα ξεκινήσω αν και σιχαίνομαι και που τους αναφέρω, με τους δημοσιογράφους, τα πτωματοφάγα σκουλίκια.
Κάποτε οι δημοσιογράφοι έκαναν κριτική στην εξουσία και κατέληξαν να γίνουν τμήμα της. Διαπλεκόμενοι μέχρι τον πάτο του παχέως εντέρου τους. Πολύ το χρήμα, λίγη η τσίπα. Δουλειά τους πλέον είναι να στηρίζουν την εξουσία, αποβλακώνοντας τον ηλίθιο λαουτζίκο που δεν μένει στην Εκάλη ή στο Ψυχικό αλλά στην Κοκκινιά. Κολλάνε επιλεκτικά σε κάποιο πιασιάρικο θέμα και σας μαλακίζουν εγκεφαλικά, ώστε να ξεχνάτε τι σας μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη σας. Και ζουν από τον θάνατό σας, από τον πόνο σας, από την δυστυχία σας, από το αίμα σας. Την ώρα που καίγεται το σπίτι σου, ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται δίπλα σου πεινασμένος για είδηση και θα σου χώνει το μικρόφωνο στο στόμα ρωτώντας «πώς νιώθετε που χάσατε ό,τι είχατε και δεν είχατε;» Την ώρα που πενθείς τον σκοτωμένο σε ληστεία άντρα σου, θα σε ρωτήσει «θα σας λείψει ο μακαρίτης;». Την ώρα που καίγεται η Ελλάδα ολόκληρη θα ρωτήσει «πώς νιώθετε που δεν θα έχουμε δάση στο μέλλον;»
Θυμάστε πανίβλακες τον γελοίο Χαρδαβέλα να στήνει τραπέζι νυχτιάτικα έξω από σπίτι ενός εκ των θυμάτων της πολλαπλής δολοφονίας; Πόσο πιο χαμηλά μορεί να πέσει κάποιος του είδους σας για τα λεφτά; Θα φτύσω τις βίδες μου από την αηδία. Τώρα απολαμβάνω τον ξεπεσμό των σιχαμένων που αλληλοκαρφώνονται και βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα. Ξεκίνησε ο ιερός όρχις της δημοσιογραφίας ο Τριανταφυλλόπουλος, πηδώντας από το καράβι που βούλιαζε, παρασέρνοντας τον ιερό πρωκτό της δημοσιογραφίας Αναστασιάδη με μια σακουλάρα ευρώ στο χέρι και ακολουθούν τα υπόλοιπα κοράκια, που προσπαθούν να κρύψουν τα δικά τους σκατά κάτω από τα σκατά των άλλων. Όλοι ίδια σκατά είναι. Ρωτήστε τις μύγες που έλκουν γύρω τους. Σκατένια Υποκριτικά ανθρωπάκια που μπαίνουν στην ζωή σας μέσα από την μόνη μηχανή που έχει απαγορευθεί σε όλους τους εξελιγμένους πολιτισμούς, την Τηλεόραση. Απολαύστε τα σκατά των σκατάδων από την οθόνη της. Κατά βάθος σας αρέσουν. Αρκεί να συμβαίνει στους άλλους.

ΧΥΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΩ ΞΕΝΟΓΑΜΑΤΕ.
Σας εύχομαι να σας μπούν τα DVD στον κώλο κατινάρες.

Με αηδία και απέχθεια
Κλαπαούκιους